Trouwen

 

Jullie gaan trouwen, gefeliciteerd! Geniet van alle voorbereidingen, want deze zijn zo leuk! Op een bepaald moment komen jullie bij het kiezen van een fotograaf voor jullie dag. Een tip van mijn kant. Kies een fotograaf die goed bij jullie past! Hij of zij is namelijk de hele of een deel van de dag bij jullie en dan moet het klikken van beide kanten...

Waarschijnlijk zijn jullie via via bij mij terecht gekomen en hebben jullie al werk van mij gezien, want ik adverteer niet. De reden hiervoor is dat ik een zeer beperkt aantal bruidsparen per jaar fotografeer. 

 

Mijn stijl

Mijn stijl van fotograferen is licht helder en fris. Naast het vastleggen van de momenten van de dag vind ik de mooie momenten, de echte romantiek tussen jullie  zeker zo belangrijk, want de dag draait immers om jullie. Hierdoor ontstaat een mooie balans in jullie boek. Naast de lichte manier van fotograferen ben ik fan van zwart-wit foto’s.

Wat ik vaak te horen krijg is dat men het niet in de gaten had dat ik erbij was en toch juist die momenten heb geschoten die belangrijk zijn. Ik houd van echt mooie foto’s maken, het mooiste uit jullie naar boven halen, zonder dat het geposeerde foto’s lijken. Het wauw–effect, ‘oh wat mooi’, creëren in jullie boek.

Omdat ik de hele dag aanwezig ben (tot aan het diner!*), vertelt het trouwboek het verhaal van jullie dag. 

Ik fotografeer geen feestavonden!

Tarieven

Meestal starten de pakketten met 6 uur trouwfotografie. Maar als je nu om 07.00 met je haar en make-up wilt starten, dan is dit pakket dus al ‘op’ om 13.00 uur. Waarschijnlijk moet de ceremonie dan nog gaan starten. Deze pakketten lijken goedkoop, maar dan gaan de extra uren tellen.

Daarom reken ik geen uurtarief, maar ben ik er gewoon de hele dag vanaf het allereerste begin en blijf ik tot aan het diner (inclusief een sfeerimpressie van het diner). Zo hoef ik mijn uren niet in de gaten te houden, jullie staan niet voor verrassingen achteraf en als het uitloopt, is het ook niet erg. Heel eenvoudig baseer ik mijn prijzen op het album dat jullie kiezen… Aan jullie dus de keuze.

Een trouwreportage inclusief luxe album is mogelijk vanaf: 1.895,-

 

Morgen gaan wij trouwen!

HET BOEK DAT JE MOET HEBBEN!

Gelukkig is dit niet het zoveelste boek over het plannen van een bruiloft!

Dit supertoffe boek voor aanstaande bruidsparen, dat vlot wegleest, is onmisbaar als je wilt weten waar je allemaal aan moet denken en moet regelen op DE DAG zelf. Juist over de dag zelf kun je nagenoeg niets vinden op internet, op social media, in tijdschriften en andere boeken. De maandenlange voorbereidingen kunnen nog zo goed zijn, maar als je de dag zelf niet goed hebt geregeld, dan heb je nog geen perfecte dag. Maar waar moet je allemaal aan denken…

Als bruidsfotograaf mocht ik honderden bruiloften vastleggen en zag telkens dezelfde valkuilen, zag dingen die beter konden, hoorde dezelfde vragen… Daarom heb ik alles wat er op jullie dag gebeurt en waar je mogelijk niet aan denkt, gebundeld in dit leuke boek, dat twee weken voor jullie dag begint en vol staat met last minute tips & trucs, afgewisseld met liefdevolle en beroemde quotes.

Het is een leuk, makkelijk te lezen en te onthouden boek. Een MUSTHAVE boek dat ieder aanstaand bruidspaar simpelweg moet hebben!

BESTELLEN:

Het boek is te bestellen in elke boekhandel in Nederland.

EEN AFBEELDING VAN DE COVER (VOOR- EN ACHTERKANT) IS HIERONDER AFGEBEELD.

ISBN nummer: 97 89 40 21 70 931

TIP: BESTEL HET BOEK VIA LIBRIS. LIBRIS REKENT GEEN VERZENDKOSTEN VOOR DIT BOEK!