De klassieke portretten van de oude meesters zijn helemaal van nu. Prachtig in een klassiek, maar ook in een modern interieur. Kinderportretten in de stijl van de oude meesters; je eigen zoon of dochter als een stukje kunst aan de muur. Een echte eyecatcher in huis.

 

Uiteraard kun je ook een ander portret laten maken in deze stijl. Wat dacht je van een zwangerschapsreportage...

 

Voor het maken van deze unieke portretten kom ik gewoon bij jullie thuis. De portretten maak ik met natuurlijk licht. Om deze portretten te kunnen maken, heb ik een groot raam of openslaande deuren naar buiten nodig en de ruimte om mijn achtergrondsysteem te kunnen plaatsen.

 

Investering

Voor een Fine Art (Kinder) shoot reken ik € 175,- Zijn er meer kinderen, dan reken ik € 50,- per extra kind, met een maximum van vier kinderen.  Reiskosten € 0,25  per km met een maximum van € 50,-

 

Van de shoot ontvang je per kind enkele, (meestal vier, maximaal vijf) door mij geselecteerde bestanden in hoge resolutie. Naar keuze vierkant, of langwerpig (staand).

 

 

 

 

 

Fine Art fotografie komt het mooiste tot z'n recht, afgedrukt op canvas of op Fine Art fotopapier. Uiteraard kan ik dit ook voor jullie verzorgen. De prijs is op aanvraag.

 

Wil je meer informatie of wil je een afspraak maken, je kunt mij mailen op info@moniquefotoidee.nl

 

 

 

Meer Fine Art foto's kun je vinden in mijn portfolio